Författarna

Robert Hansson har arbetat som skidinstruktör i över 20 år med både elever i skidskola och som instruktör på olika skidlärarutbildningar, främst inom Frilufsfrämjandet. Robert arbetar som legitimerad naprapat och äger och driver Stockholms RehabKlinik, med sammanlagt tre kliniker i olika delar av Stockholm. Hans specialintresse är hur hjärnan lär sig rörelser och biomekaniken kopplad till de tekniska grundrörelserna inom skidåkningen. Robert har vunnit skidlärar-SM i puckel sju gånger.

David Holmberg har arbetat som skidlärare i över 20 år och utbildar skidinstruktörer inom Friluftsfrämjandet. David är entreprenör och har bland annat grundat Warp Business Advisers, Cordial Business Advisers, Agentum och The Information Company, där han idag är vd. Han började sin karriär som managmentkonsult på Boston Consulting Group. David är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och Wirtschaftsuniversität Wien.

Kristofer Olsson är instruktör för snowboard och kitesurfing och utbildar snowboardinstruktörer i Friluftsfrämjandet. Han är utbildad civilingenjör i Industriell ekonomi vid Linköpings universitet och University of Massachusetts, USA , och arbetar med produktledning och verksamhetsutveckling. Kristofer har även studerat Systemic Leadership and Organisational Studies, en masterutbildning baserad på Systemic Narrative Appretiative Practice på University of Bedforshire, England.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s